Vuurwerkverbod in Zevenaar?

Er word vandaag in de kamer gesproken over een landelijk vuurwerkverbod.

Wij zijn benieuwd wat u hier van vind. Laat het ons weten via de pol. We willen ook graag weten wat uw leeftijd is als u stemt.

Hartelijk dank alvast voor de genomen moeite om te stemmen.

We zouden het fijn vinden als u de pol zou willen delen.

2 thoughts on “Vuurwerkverbod in Zevenaar?

 • Is altijd wat in dit land man man man…
  Echt zwaar hypocriet vies volk hier in Nederland bah.
  Natuurlijk geen vuurwerkverbod.
  De meeste ongelukken gebeuren met illegaal vuurwerk en niet die Nederlandse knallers . Hoe dom kun je zijn te denken dat een verbod gaat helpen.
  Het lijkt onderhand wel een 65+ land met alles wat verboden word. Enige beetje traditie wat er nog is willen ze ons ook al afnemen. 1 ding als er een verbod komt prima, des te meer illegaal spul ik zal halen en zo ken ik er nog vele meerdere fanaten wie er zo over denken :). Jaarlijks/dagelijks gebeuren er meer ongelukken met alcohol,drugs,auto’s,vliegtuigen en ga zo maar door. Dieren wie dagelijks geslacht worden en/of verongelukken of bang zijn etc en dan moeilijk doen om 1 week geknal?. Zielig doen over je huisdier dat ie bang is voor vuurwerk blabla… ga verdomme op training met je beest net als ik heb gedaan. Mijn hond geniet van het vuurwerk dankzij training. Steek energie en tijd in je huisdier zodat ie niet bang hoeft te zijn;).
  Kortom een verbod hell No… gebeurt het wel tja dat zullen en dan wel zien:).

 • Behoud de mooie traditie s vuurwerk zo makkelijk om te verbieden het lost het probleem niet op.het probleem is het illegale knal vuurwerk. Kun je het hele jaar door kopen. Dat is het probleem niet het legale vuurwerk. Dus geen verbod allemaal lekker makkelijk
  Helaas zijn groenlinks en de partij voor de dieren gevaarlijker als vuurwerk.met hun aan de macht gaat Nederland naar de verdoemenis. Ik wil zeggen behoud de mooie cake boxen en compounds

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.