Paul Freriks voorzitter commissie ruimte

paul freriks 150pFractievoorzitter Paul Freriks is met ingang van september verkozen tot nieuwe voorzitter van de commissie ruimte. Hij neemt hierbij het stokje over van Peter Polman die er voor het zomerreces mee stopte.

“Op deze manier laten we als partij zien dat we niet bang zijn om onze verantwoordelijkheid te nemen”, volgens Paul, “ook niet zo kort voor de verkiezingen”.
“We zijn niet van populistisch politiek gedrag om maar kiezers te trekken, wij zijn er altijd voor de bewoners van Zevenaar”.

Paul kiest er als voorzitter voor om de vergaderingen soepeler te laten verlopen en wil zo veel mogelijk herhalingen van reeds verkondigde meningen voorkomen. “Zo komen we tot meer efficiency en kunnen we korter vergaderen, daarnaast wordt het voor de mensen die de vergaderingen via internet volgen ook een stuk interessanter. Zo kunnen we de politiek beter naar de burger brengen aldus Paul.”

Als fractie is Sociaal Zevenaar blij met de aanvaarde functie en hebben we het volste vertrouwen in het boegbeeld van de partij. Paul blijft de fractie ook vertegenwoordigen in de gemeenteraad en de commissie middelen.
We wensen hem veel succes.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.