Huub Meijer volgt Linda De Neve op in commissie ruimte

sociaal-zevenaar-overdracht-de-neve-meijer-klHuub Meijer zal met ingang van 22 september 2016 Linda De Neve opvolgen als vertegenwoordiger van Sociaal Zevenaar in de commissie ruimte. Huub loopt achter de schermen al een tijdje mee met de fractie. “De commissie ruimte heeft de laatste jaren steeds mijn speciale belangstelling gehad. Ik zal de voorgenomen besluiten van het college kritisch volgen met in mijn achterhoofd het belang van de burgers van Zevenaar. Ik denk altijd maar, wat zou je doen als jij met deze beslissing te maken zou hebben”.

Linda trekt zich na de vele jaren voor Sociaal Zevenaar in diverse commissies actief te zijn geweest wat meer terug. Ze wil het wat rustiger aan gaan doen.
Dat Linda niet helemaal stil kan zitten blijkt wel uit het feit dat ze de fractie met raad en daad blijft ondersteunen en de ontwikkelingen in Zevenaar op de voet blijft volgen.”Ik denk dat ik in Huub een goede opvolger heb gevonden, de commissie ruimte is hem op het lijf geschreven. Ik wens hem van harte veel succes en wijsheid en heb het volste vertrouwen in hem” aldus Linda.

Ook fractieleider en gezicht van Sociaal Zevenaar Paul Freriks is blij met de opvolging. “Helaas moet Linda het wat rustiger aan gaan doen en ik dank haar voor al die jaren inzet. Maar ik ben ook blij dat we naar de aanloop van de gemeentelijke herindeling en de gemeenteraadsverkiezingen weer een op volle toeren werkende fractie hebben.
We staan voor wat we zeggen en voor de belangen van de bewoners van de gemeente Zevenaar.

De fractie van Sociaal Zevenaar bestaat nu uit: Paul Freriks (raadslid en voorzitter commissie ruimte), Joke Harmsen (commissie samenleving), Huub Meijer (commissie ruimte) en Linda De Neve (Fractielid).

Huub Meijer wordt tijdens de raadsvergadering van 28 september benoemd en in de commissie vergadering van 5 oktober beëdigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.