Huub Meijer beëdigd als Raadslid voor Sociaal Zevenaar

Huub Meijer wordt beëdigd door burgemeester Lucien van Riswijk

Woensdag 18 september 2019 werd Huub Meijer geïnstalleerd als raadslid voor Sociaal Zevenaar. Hij volgt daarmee Paul Freriks op die in mei stopte als raadslid.

Huub Meijer wordt daarmee automatisch ook fractievoorzitter van Sociaal Zevenaar.
Huub (ondernemer) noemt zichzelf liberaal sociaal, daarmee wil hij zeggen dat hij grote waarde hecht aan de vrijheid van ieder mens om het leven naar eigen inzicht in te vullen.
Om deze vrijheid te kunnen realiseren moeten mensen beschikken over voldoende ruimte om zich te ontplooien en te ontwikkelen.
Dat betekent ook dat op het moment deze vrijheid of ruimte beperkt wordt door de lokale overheid, wij als partij voor deze mensen opkomen en waar nodig de weg wijzen naar het juiste aanspreekpunt binnen de gemeente.
Het is voor hem vanzelfsprekend dat we met elkaar verantwoordelijk zijn voor elkaar, naar elkaar omkijken en voor elkaar zorgen. De mens staat centraal, het draait om u.

Huub ziet het raadslidmaatschap als een taak met een grote verantwoordelijkheid. Zowel naar de inwoners van Zevenaar alsmede naar de partij van Sociaal Zevenaar.
We kennen hem als een sociaal betrokken en bevlogen persoon die mensen kan verbinden en zaken voor elkaar kan krijgen.

In de zijn raads- en commissievergaderingen houdt hij van klare en duidelijke taal, “Wat we zeggen moet voor iedereen begrijpelijk zijn. Dat is onze taak in de gemeenteraad” “Een raads- of commissielid moet benaderbaar zijn voor inwoners, daarom zetten we onze telefoonnummers en e-mailadressen op onze website en die van de gemeente”, aldus Huub
Naast het raadslidmaatschap zal hij plaatsnemen in de vertrouwenscommissie en de rekenkamercommissie voor Sociaal Zevenaar.

We wensen Huub veel succes en hebben alle vertrouwen in hem.

Huub Meijer in debat met de kiezers. Foto: (C)Ronald Lubbers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.